Χρησιμες Πληροφοριες

Το ΚΛΙΚ αποστέλλει τα προϊόντα του σε ολόκληρη την Ελλάδα στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.

  1. 1. Με Γενικη Ταχυδρομικη
  2. 2. Με παραλαβή από το κατάστημα

Το ΚΛΙΚ διατηρεί συνεργασία με την courier επί σειρά ετών, που έχει τη δυνατότητα να σας παραδίδει στη διεύθυνση της επιλογής σας με την προϋπόθεση να βρίσκεται εντός των ορίων πόλης που αυτή ορίζει.


Αν η διεύθυνσή σας είναι σε απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη περιοχή της επικράτειας, το δέμα σας θα μεταφερθεί στην κοντινότερη πόλη ή κωμόπολη της περιοχής σας όπου υπάρχει κατάστημα της συνεργάτιδας εταιρίας courier και θα διευθετηθεί η παράδοσή του άμεσα.


Για τις περιπτώσεις αποστολών Εντός ορίων Πόλης και για παραγγελίες άνω των 90 € τα μεταφορικά είναι δωρεάν.


Αν επιλέξετε ως τρόπο εξόφλησης της παραγγελίας σας την αντικαταβολή, επιβαρύνειστε με 2,00 €, ανεξαρτήτως μεγέθους ή ποσού της παραγγελίας σας.


Για να αποφύγετε την επιβάρυνση της αντικαταβολής, μπορείτε να επιλέξετε άλλον τρόπο εξόφλησης (π.χ. κατάθεση σε τραπεζικό λογ/σμό ή με κάρτα).


Για τις περιπτώσεις αποστολών σε Απομακρυσμένες Περιοχές, επικοινωνήστε μαζι μας για τα έξοδα αποστολής.


Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε το δέμα σας από το κατάστημα που εκπροσωπεί την περιοχή σας στην κοντινότερη πόλη ή κωμόπολη και να απαλλαγείτε των επιπρόσθετων εξόδων.


Από τη στιγμή της αποστολής, το δέμα πρόκειται να βρίσκεται στα χέρια σας εντός 1-2 εργάσιμων ημερών οπουδήποτε στην Ελλάδα. Για παραδόσεις στη νησιωτική Ελλάδα μπορεί να απαιτηθεί μια εργάσιμη ημέρα επιπλέον.


Οι συνήθεις ώρες παράδοσης είναι από τις 10.00 έως τις 16.00. Εάν επιθυμείτε να παραλάβετε μέσα σε συγκεκριμένο διάστημα (όχι μικρότερο των τεσσάρων ωρών π.χ. 11:00 έως 15:00), παρακαλούμε συμπληρώστε το στα σχόλια της παραγγελίας πριν την υποβάλλετε.


Σε περίπτωση απουσίας σας, η εταιρία που έχει αναλάβει να σας παραδώσει το δέμα, θα σας αφήσει σχετικό γραπτό ειδοποιητήριο σημείωμα ή sms ή θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά και θα προγραμματιστεί παραλαβή για την επόμενη ημέρα. Εάν γνωρίζετε ότι πρόκειται να λείπετε, παρακαλούμε καλέστε τους για να συνεννοηθείτε για την παράδοση του δέματος σας σε κοντινή ημερομηνία που να σας βολεύει. Σε κάθε περίπτωση, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε σε τυχόν συνεννόηση.


Εάν η εταιρία courier δε σας βρει για να σας παραδώσει το δέμα μετά από επανειλημμένες προσπάθειες, το δέμα θα επιστραφεί στο ΚΛΙΚ. Λόγω του ότι η επαναποστολή του δέματος θα σας κοστίσει τα έξοδα αποστολής και πάλι, θα σας προτείναμε να είστε όσο συνεπείς γίνεται με την παράδοση, ώστε να αποφύγετε περιττά έξοδα.


Σε περίπτωση που η παραγγελία σας αφορά ποσού άνω των € 90 και χρειαστεί να γίνει επαναποστολή λόγω μη παραλαβής, επιβαρύνεστε εξ’αρχής όλων των μεταφορικών χρεώσεων.


Η επιχείρηση διαθέτει φυσικό κατάστημα και υπάρχει δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας μας στη διεύθυνση Προξένου Κορομηλά 34, Θεσσαλονίκη. Οι εργάσιμες ημέρες είναι Δευτέρα,Τετάρτη & Σάββατο από τις 09.00 π.μ. έως τις 15.00 μ.μ. ενώ Τρίτη,Πέμπτη & Παρασκευή από τις 08:00 π.μ. έως τις 21:00 μ.μ. και το προσωπικό μας θα είναι στην διάθεσή σας.

Κάθε παραγγελία ελέγχεται για τη διαθεσιμότητά της και ετοιμάζεται τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή). Εφόσον όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, πρόκειται να ετοιμαστεί και να αποσταλεί εντός 48 ωρών.

Σε περίπτωση που μία παραγγελία δεν παραδόθηκε λόγω υπαιτιότητας του παραλήπτη, είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων για την αξία του προϊόντος, από τη στιγμή που το πακέτο επιστραφεί στο ΚΛΙΚ.
Δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων όσον αφορά το κόστος αποστολής και το κόστος επιστροφής.
Επίσης, δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων για προϊόν το οποίο έχει προσωποποιηθεί με οποιοδήποτε τρόπο (π.χ. αν τυπωθεί με όνομα).
Τα παραπάνω αφορούν πληρωμές με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή προπληρωμή μέσω τραπέζης.

Αν έχετε κάποια απορία